هنر ما را به گونه اي رويايي از درد هستي رها مي سازد.
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۴ تیر ۱۳۹۶
http://softwaretelegram.com/wp-content/uploads/2017/02/429939279_17256373630258086582.jpg

اولين سامانه کنترل خانواده و نظارت بر خانواده در فضای مجازی مخصوص اندروید و آیفون

موقعيت و مکان يابی لحظه ای و رديابی خطی فرزندان و افراد سالخورده و حتی عزیزان خود !

امکان کنترل و چک کردن مخاطبين، تماس ها و پيامک های ارسال شده و حتی ایمیل ها ...

چک کردن و کنترل چت ها در مسنجر های تلگرام، واتس اپ، وايبر، اسکايپ و ...

گزارش عملکرد در شبکه های اجتماعي فيسبوک، اينستاگرام، لاين و ..

نرم افزار پس از نصب مخفی میشود و فرد مورد نظر شما قابلیت شناسایی این برنامه را نخواهد داشت

از ره دور تلفن همراه فرزندان٬ افراد سالخورده و عزیزانتان را کنترل و نظارت کنید !

و ده ها قابليت کاربردی ديگر به همراه تست 48 ساعته رايگان !

http://softwaretelegram.com/wp-content/uploads/2017/01/download.gif

آموزش برگشتن دوباره به گروه حذف شده در تلگرام

ترفند برگشتن دوباره به گروه حذف شده در تلگرام

آموزش برگشت به گروه لفت داده شده تلگرام

آموزش برگشتن دوباره به گروه حذف شده در تلگرام

در اپلیکیشن پیام‌رسان محبوب تلگرام، در صورتی که یک گروه را ترک کنید و به اصطلاح Left بدهید، امکان بازگشت مجدد به آن گروه میسر نخواهد بود. اما بایستی بدانید این محدودیت در تمام نسخه‌های تلگرام اعمال نشده است. بلکه در صورتی که از نسخه‌ی تحت وب تلگرام استفاده کنید، با خروج از گروه می‌توانید به آسانی به گروه بازگردید.

ابتدا جهت ورود به نسخه‌ی تحت وب تلگرام توسط مرورگر اینترنتی خود به آدرس https://web.telegram.org مراجعه کنید.
اگر تاکنون این نسخه را فعال نکرده‌اید، شماره تلفن خود را وارد کرده و مراحل فعال‌سازی را از طریق کدی که برایتان از طریق محیط تلگرام و همچنان SMS ارسال می‌گردد انجام دهید.

پس از ورود به محیط تلگرام در مرورگر خود، وارد گروه مورد نظر شوید.

اکنون بر روی نام گروه کلیک کنید.

حال در صورتی که مطمئن هستید که از گروه خارج شدید، در پنجره‌ای که باز می‌شود بر روی Leave کلیک کنید.
خواهید دید که از گروه خارج شده‌اید.
اکنون جهت بازگشت مجدد به گروه، مجدداً بر روی نام گروه کلیک کرده و این بار Return to group را انتخاب کنید.
خواهید دید که به گروه بازخواهید گشت.
در پایان به نکات مهم زیر دقت کنید:
•به هیچ عنوان گروه را Delete نکنید چرا که دیگر امکان بازگشت وجود نخواهد داشت.
•در این روش تنها در صورتی که توسط نسخه‌ی تحت وب تلگرام از گروه خارج شده باشید می‌توانید مجدد تحت این نسخه به گروه بازگردید. در صورتی که از هر  یک نسخه‌‌های دیگر تلگرام برای خروج از گروه استفاده کنید، دیگر امکان بازگشت به گروه تحت این روش وجود ندارد.

 

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز